Over Sport- en Speelgoedhuis De Jager

De winkel bestaat uit twee panden. Bij de verbouwing in 2005 is hier één winkelpand van gemaakt. Vanaf dat moment komt iedereen door dezelfde deur binnen en is er bij binnenkomst de keuze tussen links de speelgoedafdeling en rechts de sportafdeling.

In 2018 hebben we de laatste rigoureuze verbouwing van onze winkel gehad. Een verbouwing van drie maanden waarbij we in fases de volledig winkel hebben verbouwd om meer ruimte te creëren, het aanbod groter te kunnen maken en mooier te kunnen presenteren. Tijdens deze verbouwing zijn we continue open gebleven en hebben we meerdere keren afdelingen verschoven. Zo heeft de sportafdeling twee weken bij de speelgoedafdeling ‘gelogeerd’. Een echte teamprestatie waardoor Sport- en Speelgoedhuis De Jager weer helemaal in de moderne tijd past, maar nog steeds ouderwets gezellig is!

Voor de huidige eigenaar, Niek Kievit is het prettig ondernemen in de nieuwe winkel. Samen met zijn zus Hanneke is hij er dan ook trots op dat ze met hun team zo’n prominente plek innemen in de regio op het gebied van sport en speelgoed. Mensen, sportclubs en – verenigingen weten ons al jaren goed te vinden.

Niek over de sportafdeling

“De sportafdeling is door de jaren heen professioneler en completer geworden. Een goed, eerlijk en persoonlijk advies is al sinds de start belangrijk voor ons. Naast de sportartikelen in onze winkel, leveren wij kleding aan diverse sportverenigingen, scholen en sportscholen in de omgeving. Wie bijvoorbeeld op zoek is naar een tennisracket, kan hier kiezen uit diverse merken. Zo’n racket mag de klant zelfs op proef meenemen om deze daadwerkelijk op de baan uit te proberen. Bespannen doen wij zelf met een moderne bespanmachine. De badkleding, slippers en casual schoenen en kleding zijn op dit moment populair. Natuurlijk wisselt de collectie met de seizoenen mee.”

Hanneke over de speelgoedafdeling

“Bij binnenkomst vallen direct de kratten naast de balie op. Kinderen die binnenkort jarig zijn mogen geheel vrijblijvend zo’n krat vullen met cadeautjes die ze leuk vinden. Familie en vrienden kunnen hierin snuffelen en kopen wat de jarige leuk vindt. Daarnaast is het een feest voor de kinderen om tussen al het kleurige speelgoed wat uit te zoeken. De Schleich diertjes voor de verzamelaar en kinderen blijven onverminderd populair en zijn dan ook ruim voorradig. We proberen altijd zoveel mogelijk mee te gaan met de trends en het nieuwste speelgoed op voorraad te hebben.”

We begroeten je graag in onze winkel!

Ben je op zoek naar speelgoed of sportartikelen, of wil je gewoon eens rondkijken in de winkel. Je bent van harte welkom! Liever eerst advies? Bel of mail ons gerust. We kijken ernaar uit je snel in onze winkel te mogen begroeten.

Niek & Hanneke Kievit

Sport- en Speelgoedhuis De Jager
Kerkstraat 19
4191 AA Geldermalsen

0345 – 571 471